Was ophangen
Dienstenchequebedrijf Octo-poets

Personeel

Onze personeelsleden kunnen bij u langskomen in blokjes van minimum 3u. Dit kan wekelijks of om de 14 dagen. U kunt natuurlijk ook meer uren hulp krijgen. Bij het opmaken van de werkregelingen, houden wij zoveel mogelijk rekening met uw specifieke vragen. Wij garanderen u steeds dezelfde medewerker op hetzelfde tijdstip!

Bij ziekte of verlof wordt u door ons of het personeelslid zelf verwittigd. Indien u dit wenst kunt u vervanging krijgen. Wij doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk voor u te regelen.

Onze dienstencheque-werknemers komen op vooraf afgesproken tijdstippen bij u langs. Indien dit voor u om één of andere reden niet past, gelieve ons steeds vooraf op de hoogte te brengen.
Ons personeel brengt geen schoonmaakmateriaal mee. Er wordt gebruik gemaakt van uw eigen producten en materiaal voor het schoonmaken en de strijk.
Wenst u advies over bepaalde producten of bepaalde manieren van werken, wij staan steeds tot uw beschikking

Tewerkstelling

Waarom werken bij Octo-Poets?

Wij bieden een vaste tewerkstelling binnen een erkende onderneming en werk in eigen streek.
Wij zijn een sterk groeiend bedrijf met aandacht voor zijn personeel en gebruikers. Wij bieden een aantrekkelijk loon, verplaatsingsvergoeding, eindejaarspremie en vakantiegeld.

Wat verwachten wij van onze werknemers?

  • graag huishoudelijk werk doen zoals poetsen, strijken, …
  • zin voor verantwoordelijkheid
  • discreet en nauwgezet kunnen werken
  • liefst Nederlandstalig en bereid zich te verplaatsen
  • in het bezit van een wagen of bromfiets

Solliciteren kan telefonisch +32(0)56 52 18 58 of via mail.